Albuquerque, NM til Amarillo, TX

293 miles / 472 km fra New Mexico til Texas.

Dag 3 – 28 september, 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York City

Ovenpå en lidt ubehagelig afslutning på gårsdagens køretur, var jeg ikke hurtig til at forlade hotellet denne morgen. Jeg fyldte bilen op med benzin inden vi kørte lidt rundt i Gamle Albuquerque. Jeg indså hurtigt, at det var en bydel som man skulle gå rundt i. Men jeg orkede ikke, at finde parkering og tage ungerne ud. Vi skulle overnatte i Amarillo, Texas og jeg ville for alt i verden undgå at ankomme efter mørkets udbrud.


Men det var her i Albuquerque jeg lavede min første store fejl, som “ny” billist. For det der med færdselstavler og trafiklys ændrer sig altså, når man kører fra den ene by/state til den næste. Så det var bestemt ikke med vilje, at jeg drejede til venstre på grøn men næsten blev smadret ned af en dyttende, modkørende varevogn. For det var altså ikke grønt for mig. Hovsa. Venter stadig på en bøde i posten.

Den helt “store” oplevelse idag, var på anbefaling af Highways-USA.com nemlig besøg på Route 66 Museum. Vi brugte nok et par timer her, da vi faldt i snak med Anna, som er en af ejerne af dette fantastiske sted.

Det var også her, jeg lagde nogle af mine hårdtopsparede dollars, så vi kunne støtte deres forretning der lider rigtig meget her under pandemien, men også så min søn kunne få sig nogle souvenirs. Jeg købte dog også et fint metalskilt, der på et eller andet tidspunkt bliver hængt op i min lejlighed i New York.

Efter museet, toiletbesøg på en tankstation og genopfyldning af pommes fritter (som var min søns og min foretrukne snack at spise i bilen) kørte jeg mod Texas.

Så kom vi til Texas


Udenfor Amarillo, hvor vi skulle overnatte er en af de klassiske roadside attractions som jeg besluttede vi måtte se fra afstand. Det er de 10 halvbegravede Cadillacs, aka Cadillac Ranch. De står et stykke inde på en mark, og selvom min søn rigtig gerne ville gå derud og se dem orkede jeg ikke. Man kan nemlig ikke tage klapvognen med, og jeg har ikke ryg til at bære min tunge baby frem og tilbage på en mudret mark 😀

Cadillac Ranch i horisonten

Hotellet vi boede på, var Hilton Garden Inn. Et skønt 4-stjernet hotel, som jeg ville ønske vi kunne have været længere på. Og så var det kun 14.000 Hilton Honors points. Med andre ord; billigt!!

Hilton Garden Inn – 14.000 Hilton Honors points. 9000 I-40 W, Amarillo, TX 79124

Det var rart at sove, og jeg tror nok man kan fornemme at selvom det kun var 3. dag ‘on the road’, at jeg var godt flad allerede. Jeg er ret sikker på, at aftensmaden stod på noget der kunne varmes op i microbølgeovnen.

Vil du blive opdateret når nye indlæg bliver publiceret? Tilmeld dig her: https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=IheartNy

Jeg modtager meget gerne, en “virtuel kop kaffe” her: www.buymeacoffee.com/danishtourguide