Om ILOVENY

Danish Tour Guide New York


Bloggen ILOVENY er en personlig hjemmeside, ejet af den danske tour guide i USA; Maria. 

Hejsa,

Mine initialer er MLK men du kan kalde mig Maria. Du kender måske allerede min baggrund, men hvis ikke så får du her et hurtigt referat:

I 2006 rejste jeg for første gang til New York City, blev forelsket i byen og rejste så frem og tilbage mellem Danmark og NYC tretten gange, før jeg endelig bosatte mig I 2011.

Men allerede i 2007, købte jeg dette domæne for at blogge omkring min udlængsel. Det blev til omkring 300 indlæg, de fleste er private den dag i dag men vil gradvist blev publiceret som jeg synes de har relevans. Man får skrevet en masse ævl gennem årene, og det er alt der behøver nye læsere 😉

I 2010 begyndte jeg at skrive mere specifik omkring at rejse til NYC som turist, og købte derfor domænet turistinewyork.dk. Bloggen omkring at være turist, og hvordan man får de bedste oplevelser voksede sig til et decideret turisme virksomhed gennem de næste ti år og jeg har i mange år været autoriseret tour guide, og hjulpet tusinder med inspiration og rådgivning ifm. deres egne rejser til byen.

Jeg har en bachelor uddannelse inden for hotel, turisme og iværksætteri. Jeg er mor til en dreng fra 2016 og en pige fra 2020.
Jeg har gennem de seneste år rejst mellem Danmark, New York og Las Vegas. Jeg er udover selvstændig, også freelance tour guide og rejseleder for et amerikansk firma der samarbejder med danske rejsebureauer.

Bloggen får forhåbentlig sin renæssance under Covid-19 aka rona’en, hvor jeg som arbejdsløs selvstændig vendte fast tilbage til New York City fordi, at lige meget hvad … så er det her jeg føler mig mest hjemme.

Venlighed og stort smil,

Maria