Tysklandsferie .. ja tak!

Som lovet:

En dejlig 5 dages ferie veloverstået.

Vejret har været skiftende, en masse sol og varme og perioder med meget regn.

Vi boede i telt de første 3 nætter på Camping Scandinavia og så en nat i hytte ved Heide-park.

Jeg stritter som regel altid i mod at campere i telt men denne gang helt uden grund. Det var super hyggeligt. Frøs ikke om natten og fik ej heller ondt i ryggen.

Hytten derimod var en mindre fornøjelse. Ikke at der som sådan var noget galt med hytterne, ja hele ferieområdet Holiday Camp, men i og med at det er helt nyt opført forlanger man automatisk noget spændende og flot. Desværre har koncernen valgt den lette udvej. Der var noget meget Bauhaus møder Ikea over den. Og en tvungen-betalt morgenmadsbuffet med ganske lidt udvalg gjorde det ikke meget bedre.

Well, vi sov fortrinligt da først naboerne forstod at når klokken har passeret 23 er det tid til at være stille!

Vi har som familie haft en tradition med at tage til Heide-Park hvert år. Jeg mener vi kører på 7.-8. år nu. Vi har sågar haft årskort 2 gange. Og ganske dejligt var det da vi igen i år besluttede os for at købe et. Ja, jeg fik endda det forærende! ?

Det var en ganske dejlig ferie med masser af oplevelser. Ville ønske jeg kunne skrive alt ned men et par hovedpunkter skal nævnes:

Min lillesøster er blevet noget af en “vovepelse“ og jeg skulle være ved hendes side gennem, for hendes vedkommende, 7 nye forlystelser. Den 8. turde jeg ikke selv, så der måtte min anden lillesøster træde til!  Som den ældste søster har man stor grund til at være stolt !

Jeg er ikke et dyremenneske. Men hvor var det skønt at se delfinshow. Sikke nogle fantastiske skabninger. Ligeledes fik min mindste lillesøster og jeg hilst på en papegøje, og hun fik endog lov til at fodre den! Meget meget sødt.

Sund mad. Hold da op, lækkert med masser af salat hver dag! Jeg elsker salat, virkelig! Men er ikke meget for at skulle stå og lave det selv. Så når butikkerne sælger frisklavet salat i portionsbøtter er der stor glæde her 😉

Jeg fik købt flere af de ting jeg længe har gået og tænkt at jeg skulle have fat i: Bluse + nederdel, sko, french manicure sæt, rød neglelak, rouge, kaffekop+underkop og diverse andre ting.

Det sødeste var dog at jeg intet skulle betale selv udover ovennævnte 😀

Vi besøgte også Nordeuropas største indkøbscenter, beliggende i Posthausen, ca. 45 minutters kørsel fra Soltau. Rigtig fint center. Macy’s møder Magasin! Sådan!

Og nå ja. Så præsterede min mindste søster og jeg OGSÃ… at blive låst inde på et tysk toilet! Yes. Vi var fanget ^^

Jeg vil gerne til slut sige tak til min familie for en dejlig, ja .. perfekt ferie! Lad os gøre det snart igen.