New York State of Mind, sagde jeg.

Om ca. 26 dage bør jeg være på vej til New York. Grunden til at jeg skriver cirka er at jeg faktisk ikke har købt billetten endnu. Ja, chok!

Jeg har hver dag fulgt billetpriserne og op til for en uge siden kostede de omkring 3100 kroner. Da jeg så beslutter mig for at købe i mandags, er de steget til omkring 3600. Og priserne har ligget i det leje hele ugen.

Folk der kender mig, ved at jeg vil ærgre mig gul og grøn og blå hvis jeg et par dage efter at jeg har købt billet, vil kunne have fået den til et par hundrede kroner billigere.

Derfor holder jeg tungen lige i munden og strækker tiden til jeg ikke kan strække den længere. Og forhåbentligt betyder det, at jeg når at få mit gavekort til Travellink inden.

Hotellet er bestemt. Men det bestiller jeg heller ikke før jeg ved præcist hvornår jeg lander. Hvis det sker at jeg kan få en billet 4-500 kroner billigere ved at rejse allerede onsdag d. 10 i stedet for om torsdagen så gør jeg det.

Og den uvidende person vil nok sige: “Jamen, så skal du jo alligevel betale for en ekstra overnatning! Jo men én overnatning koster kun 35 $”

Så dette er grunden til at jeg skriver cirka.

Der er masser af ting der skal falde på plads omkring turen  ligesom sidste år. Jeg spekulerer meget over om jeg skal investerer i et af disse New York pass der giver billigere entre på en masse af museer osv. Jeg gjorde det ikke sidste år og undskyldte mig med at der er nok at se derover i forvejen og at jeg bare ville købe næste gang – ergo i år. Men i år tænker jeg: Mon ikke jeg vil få mere ud af det, hvis jeg venter til at jeg rejser med en anden? Det er ikke altid lige interessant at diskutere kunst med sig selv.

Jeg vil se et show på Broadway eller evt. et off-broadway show. Men jeg ved ikke hvilket jeg skal vælge. Ideer?

Men nok om de usikre aspekter af rejsen.

Jeg vil have billetter til et Letterman show.

Og jeg vil også gerne forbi The Cutting Room og forhåbentlig få et glimt af Chris Noth 😉

Der er så mange ting jeg skal forberede. Men jeg glæder mig meget!

Kommer du og vinker farvel i lufthavnen?