WUPTI sagde jeg så.

Onsdag eftermiddag efter skole tjekkede jeg som så ofte før, min mailinbox. Deri lå et nyhedsbrev fra Wupti.com med nogle 48 timers tilbud.

Blandt andet en printer til 299. Jeg slog til og købte samtidigt det kamera jeg længe har haft kig på.

Allerede torsdag morgen modtager jeg printeren. En lækker Lexmark (det ligger lis’som i navnet!) x5470. Den kan printe, scanne, kopier og faxe. En All-in-one med fotofunktioner.

Super forventningsfuld skal jeg samle og installerer den efter skole. Der er så bare nogle der har glemt at informere mig om at man skal købe USB kabel VED SIDEN af. Ja ja, jeg fatter godt ideen i at det er mere hensigtsmæssigt for producenterne til forholdsvist billige printere ikke at smide kablet med i pakken – men jeg forventede at Wupti ville have gjort opmærksom på dette inden køb. Nuvel. Katastrofen er ikke større end at jeg sms’ede efter et kabel som jeg modtager med posten i morgen.

Idag, fredag, vågner jeg op til en kraftig banken på døren – bare rolig, det var bare pakkeposten med mit digitalkamera.

Som jeg skrev i en tidligere blog, var jeg på markedet efter et digitalkamera der kunne efterfølge mit olympus. Jeg besluttede mig for at vælge Fujifilm FinePix A800.

Jeg er yderst tilfreds. Lækkert design, ikke for småt. Nemt at gå til. Tager kanon skarpe billeder med 8,3 megapixel. Og optager video MED lyd – der også er i ganske god kvalitet. Intet forjaget billede, hvis du ved hvad jeg mener 😉

Jeg måtte af med 1419 kroner i alt for fragt og disse to varer. Jeg må sige at jeg har gjort et godt køb 🙂

Nu glæder jeg mig bare til at bruge dem…