Jonesboro, AK til Southaven, MS

116 miles / 187 km – Fra Arkansas til Mississippi

Dag 7 – 2 oktober, 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York

Jeg havde booket to nætter på Hampton Inn i Southaven, en lille by i udkanten af Memphis men på Mississippi stats siden. Vi krydsede derfor to statsgrænser for at indlogere os på hotellet, og jeg havde ringet på forhånd for at være sikker på de ville lade os komme ind tidligt.

Da vi ankom, blev vi straks mødt at den der ‘southern hospitality’, som man hører om når man taler om sydstaterne. Elevatoren var ude af drift pga. vedligeholdelse, og straks kom en flot, sort ung mand springende for at hjælpe mig med baggage, klapvogn og børn op til anden sal. Min skandinaviske beskedenhed blev mødt af hans sydstatscharme og hans mange “Ma’am’s”. Det var så skønt.

Hampton Inn. To nætter: $166.62 – 7097 Sleepy Hollow Dr Southaven, MS 38671

Efter en kort pause på hotelværelset pakkede jeg børnene i bilen igen, og kørte over statsgrænsen endnu en gang med snuden mod Memphis Zoo. For nu skulle børnene altså have en oplevelse, og vi skulle tage en lille pause fra køreriet … bare indtil jeg fandt ud af, hvad der skete med den lejlighed.

Mit humør var dalende, tristheden begyndte at sænke sig. Min ejendomsmægler forsikrede mig om, at han havde styr på det hele og at jeg skulle regne med at lejligheden var min .. selvom jeg bare måtte vente 14 dage på at flytte ind. Men der var stadig ingen kompensering og stadig ingen retur af den husleje jeg havde betalt for de første to uger.

Memphis Zoo var en skøn fornøjelse. De havde en særlig udstilling med dinosaurs, som jeg måtte betale lidt ekstra for men sønnike elsker dinoer, og jeg elsker ham. Her følger et udsnit af de billeder jeg tog. Jeg vil til hver en tid anbefale at besøge Memphis Zoo, også selvom Memphis nok er mest af alt kendt for og besøgt af andre årsager.

Det var en af de dejligste stunder vi havde sammen, og jeg er stadig så taknemmelig for at jeg tog beslutningen om at tage sydpå efter vi egentlig var nået til Missouri. Min søn taler stadig om zoologisk have, og det vi oplevede dagen efter.

Vi afsluttede dagen med pizza, der på billedet så god ud men som var ret dårlig og som jeg brokkede mig over. Leveret kold, og brændt. Fik pengene retur. Så gratis – men dårlig aftensmad men glade børn og tilfreds mutter.