Southaven, MS til Memphis, TN

35 miles / 56 km – Fra Mississippi til Tennesse og tilbage igen.

Dag 8 – 3 oktober, 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York

Så idet jeg havde booket to nætter her i Southaven, skulle vi ikke op og pakke sammen og afsted. Det var rart bare at kunne tage det helt stille og roligt og ikke bekymre sig om at pakke bilen. Det er alligevel meget jeg havde med, og jeg måtte endda også transportere ting som normalt ikke hører med sig på en road trip, pga. de sidste øjebliks ændringer til vores flytning tilbage til New York.

Hotellet havde formået at servere morgenmad på en måde, hvor man ikke følte sig snydt ved blot at få udleveret en myslibar og et stykke frugt, og samtidig holde gæsterne “sikre”.

Morgenmads buffet – Covid stil – og så kunne man bestille omelet, pølser, bacon og den slags fra køkkenpersonale

Idag ville jeg egentlig bare gerne opleve Memphis, og mere præcist Beale Street. Min søn ville gerne ud og sejle på Mississippi River. Så det var det vi gjorde. At rejse under pandemien og med børn, gør automatisk til at det ikke er en klassisk Memphis oplevelse vi fik men jeg synes nu alligevel, at vi gjorde det godt.

Jeg fandt et parkeringshus downtown som var til at betale (mener det var omkring $10-$15 for dagen). Derfra kunne vi gå til floden, hvor vi skulle ombord på hjuldamperen. Den afgik ikke fra deres normale sted, men efter en smule forvirring fandt vi samt nogle andre gæster ud af, at vi blot skulle gå lidt længere ned af vejen. Det var svært at komme ombord med klapvognen, for der var stejlt, og jeg så også dårligt gående gæster, der måtte holde godt fast i deres familier, for ikke at falde. MEN, da vi var ombord var det godt.
Pga. baby gik jeg ikke ovenpå, og udenfor. Jeg er en bangebuks. Men vi lyttede til guidens spændende fortællinger mens vi “sejlede op af åen” … eller, jeg mener, Mississippi River. Min søn fik nogle popcorn og sodavand, og blev meget ivrig da han hørte vores guide sige, at der havde været alligators i vandet.


Jeg fik mulighed for at tale med guiden efterfølgende, gav et håndtryk med $20 drikkepenge i (for det er det rigtige at gøre!) og inviterede ham på en guided tour i NYC, hvis han en dag havde mulighed for at rejse dertil.

Efter sejlturen legede min søn en smule på legeplads – alle legepladser i Las Vegas har været lukket, så derfor var det længe siden sidst. Jeg kunne derfor ikke sige nej.

Derefter gik vi igen tilbage til Beale Street og fik en smule fornemmelse af en sen eftermiddag, og lyden af musik og duften af mad var lokkende … Jeg lovede mig selv, at en dag skal jeg retur uden børn og have lidt voksen tid her.

Tilbage til hotellet, hygge med aftensmad og glade børn. Jeg læste i Henrik Lange’s e-guide til Sydstaterne, New Orleans, Nashville og Memphis. For på hans anbefaling skal jeg tage turen en anelse mere syd på, i morgen for at køre noget af Natchez Trace Parkway. Se hvilken e-bøger Henrik Lange ellers har skrevet: Highways-USA.com E-guides til USA