Southaven, MS til Nashville, TN

244 miles / 393 km – Fra Mississippi til Tennessee

Dag 9 – 4 oktober, 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York

Vi forlod hotellet lidt efter kl 11.00 og satte snuden mod Alabama. Jeg havde igen fået en personlig besked fra Henrik Lange, med forslag til dagens etape samt også taget udgangspunkt i hans e-guide om sydstaterne.

Jeg vidste, at det skulle blive en lang køretur i dag og som også tidligere nævnt, så begyndte trætheden over at være på vejen at melde sig. Desuden, vidste jeg heller ikke med hundred procent sikkerhed, at den lejlighed jeg havde skaffet os, og som vi nu ikke kunne flytte ind i rettidigt, med sikkerhed ville blive vores d. 15 oktober. Hvad jeg ikke vidste, på daværende tidspunkt var, at jeg ugen efter ville finde ud af, at vi var “hjemløse”.

I dag kørte vi ind i Alabama for at komme på Natchez Trace Parkway, som er en gammel skovvej på over 700 kilometer, der forbinder Nashville, Tennessee med Natchez, Mississippi. Vi skulle kun kører lidt af ruten, og den tog jeg som en smagsprøve på en oplevelse jeg gerne vil have i fuld – om nogle år når børnene er ældre. Vi kom derfor hurtigt tilbage ind i Tennessee.

Grønt, og grønt og grønt og skiftende landskab

Vi lavede et stop ved et besøgscenter i Collinwood, hvor vi også fik strukket benene og gået rundt. Her spiste vi lidt medbragt snacks og mad, inden turen fortsatte i strakt arm hele vejen op til Franklin, en forstad til Nashville. Collinwood er en hyggelig lille by, og besøgscentret havde et stort udvalg af brochure omkring Natchez Trace og og andre oplevelser langs ruten. Der var også flotte faciliteter (og skiftebord til baby), samt de flinkeste frivillige medarbejdere.

Efter vores stop kørte vi videre, og efter et pitstop for benzin, kaffe og fritter (vi spiste så mange pommes på vores roadtrip) ankom på hotellet lidt over 17, og kunne bare slappe af med TV, legetøj og mad.

Hilton Garden Inn – Betalte $113.39 – 9150 Carothers Parkway Franklin, TN 37067