Nashville, TN til Knoxville, TN

191 miles / 307 km fra Nashville til Knoxville Tennessee.

Dag 10 – 5 oktober 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York

Det her bliver nok en af de kedeligste dage at rapportere om. Luften var gået fuldstændig af ballonen for mig vedkommende. Uvisheden, og den dårlige fornemmelse af, at jeg var ved at blive snydt med den lejlighed vi skulle flytte ind i gjorde, at jeg egentlig bare gerne ville fra punkt A til B.


Nashville er en spænende by, men de oplevelser jeg var interesseret i at få, var ikke super børnevenlige. Så det blev kun til en kort køretur igennem, og så lige at se The Panthenon i Centennial Park. Det er en kopi af den originale Panthenon i Athen. Originale struktur rejst i 1897, og den permanente i 1925. Børnene sov, og desuden var den pakket ind i hegn pga. arbejde, så jeg brugte ikke engang tid på en gåtur i parken.

Efter Nashville var det bare at køre, og køre. Vi stoppede ved nogle restepladser og fik spist og fyldt benzin på men ellers skete der ikke meget. Vi vidnedes dog en grim ulykke med en kæmpe lastbil. Det gav ekstra lang tid på vejen, men også en oplevelse min søn stadig taler om.

En billig overnatning til $96 – Hampton Inn – 9128 Executive Park Drive, Knoxville, TN 37923