Knoxville, TN til Asheville, NC

194 miles / 312 km fra Tennessee til North Carolina

Dag 11 – 6 oktober 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York

I dag stod turen på The Great Smoky Mountains. Henrik Lange som sendte daglige råd advarede mig mod, at der ville være mange mennesker da det er en af de mest besøgte (eller er det den mest besøgte) National Park. Jeg tænkte, mon dog. Det er jo midt i pandemien. Men Henrik fik ret, og jeg fik stress.

Jeg kørte forbi en mekaniker inden vi kørte ind i national parken, for jeg ville være sikker på, at alt var i orden med bilen. Han tjekkede olien, og gav dækkene lidt luft. Han sagde også til mig, at jeg ville spare penge ved at købe en quart olie, og fylde op men at jeg sagtens kunne vente indtil den anden side af Smoky Mountains. Jeg stak ham en $10 som tak.

Og så begav vi os ind i parken og hvad tror I så der skete? De gode råd til stops som Henrik havde sendt og som jeg havde gemt på min Google Maps…. ja … de blev på Google Maps og jeg mistede al internet i timevis. Og så farede jeg vild. Der var et besøgscenter, men ingen parkering og så tog jeg en forkert vej der førte mig endnu længere væk fra den rute som jeg burde have kørt. Børnene sov, men jeg var lidt halv nervøs. Jeg kom endelig ud i en flække af en lille by, hvor jeg kunne få internet og jeg indså hvor galt jeg havde kørt og hvor lang tid vi havde brugt på det.

Her er fantastisk flot, men det er ikke sjovt at køre steder, hvor der ingen trafik var og med tanken om Black Bears og at løbe tør for benzin og hvad ved jeg … Nå. Jeg er en bangebuks. Og så pga. adrenalinen kom jeg til, at bakke ind i en stor sten da jeg skulle vende bilen.
Hver dag, bad jeg til Gud om hjælp til at holde os sikre .. og vi kørte hele vejen fra Las Vegas til New York uden nogle problemer. Og den eneste skramme bilen fik, var fra en sten i Great Smoky Mountains. Det er alligevel meget godt, ikke?

Vi fik dog lavet et stop, som var rigtig hyggeligt! Fik spist lidt mad, og gået lidt på opdagelse. Desværre så vi ingen Black Bears og det var min søn ellers meget interesseret i at opleve. Så meget, at ved alle de skove vi kørte igennem resten af turen, fik jeg spørgsmålet: “Er der bears her, mommy?”

Der er forøvrigt et herligt område, der hedder Pigeon Forge ved Great Smoky Mountains som byder på hoteller/resorts/tivoli og massevis af sjov. Her skal vi tilbage!!

Efter vi kom igennem Great Smoky Mountains skulle vi bare videre til hotellet som lå i Asheville, North Carolina. Desværre missede jeg muligheden for at få et billede af statsskiltet, så endnu en grund til at komme tilbage til Great Smoky Mountains.

Hamton Inn – Pris: $114.13 – 204 Tunnel Road Asheville, NC 28805