Asheville, NC til Boone, NC

111 miles / 178 km – fra Asheville til Boone I North Carolina

Dag 12 – 7 oktober 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York

Vi startede dagen med typisk amerikansk morgenmad, og man følte ‘næsten’ at man ikke levede i Corona tider, for hotellet serverede alt hvad de normalt ville have gjort – men i stedet for buffet stil, så bestilte man og fik udleveret.

Efter morgenmaden og bilen blev pakket kørte vi mod Mount Mitchell som er det højeste punkt i nordøst Amerika med over 2037 meter. Mount Mitchell er en del af bjergkæden the Appalachians som løber omkring 2400 kilometer gennem Canada og USA.

Her følger teksten fra mit indlæg på www.facebook.com/turistinewyork omkring den dag:

“… vi hoppede på Blue Ridge Parkway ved Asheville, NC. Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig havde hørt om denne parkway før jeg stødte på Henrik Lange’s (Highways-USA.com) guides til den. Så da han sendte mig en e-guide kopi sidste uge, var det med stor nysgerrighed at jeg lærte om denne rute, som man bare ikke må snyde sig selv for. Jeg kan ikke følge hele hans program, men målet er at få “smagt” på oplevelsen.

Vi kørte nok omkring 160 kilometer igår og inkluderede også turen helt op til Mount Mitchell, det højeste punkt øst for Mississippi. Det var lidt koldt deroppe, men neeeeeej en oplevelse! Og klapvogns-venlig selvom du godt nok skal skubbe den op ad en stejl bakke de sidste 275 meter. Men hva’, jeg skal jo “træne” bakket terræn til mit marathon (som jeg i øvrigt stadig har planer om, at “løbe” virtuelt i slutningen af måneden selvom jeg virkelig er ude af trænings igen) Min søn var meget glad, han elsker naturen og han NØD at kigge ud af vinduet som vi kørte gennem de meget snoede, men fint asfalterede veje. Vi stoppede ved et par af parkvejens “Overlooks” og ellers talte vi rigtig meget omkring sæsoner og dyr der bor omkring os. Vi legede en fjolleleg, hvor vi spurgte træerne dumme spørgsmål og de svarede os fjollet tilbage. Det fik mange grin frem hos den 4-årige dreng, når træerne svarede: “Fordi Markus slog en prut!” (fra Facebook.com/turistinewyork)

Så ja, en fantastisk natur oplevelse .. en dejlig køretur og ovenud fantastisk kvalitets tid med min søn. Baby er stadig for lille til rigtig at kommunikere med 😉

Vi checkede ind på hotellet i Boone, som gav min søn nogle efterårs-aktiviteter at gå igang med. Og vi fik også lidt snacks at hygge med. Man er jo ikke guldmedlem for ingenting! – Det endte også med, at vi fik natten gratis. Der var sugerør på gulvet, og pom fritter i stolen. Det nævnte jeg til front desk og 1-2-3, fik vi natten refunderet. Det var en dejlig overraskelse.

Hampton by Hilton – $123.28 – 1252 US Highway 421 South Boone, NC 28607