King of Prussia, PA til … ja, King of Prussia, PA.

3 mil / 5 kilometer – fra hotellet til King of Prussia Mall.

Dag 16-18 – 11-13 oktober, 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York

Vi havde fået en dårlig start på vores ophold ved Hampton Inn i King of Prussia. Det kan du læse om i gårsdagens blog.
Opholdet var ikke fedt, men med Corona restriktioner, efterårsvejr og ja, lavt mentalt energi niveau så blev det heller ikke bedre.

Flere af gæsterne brugte hotellet til at feste pga. corona restriktionerne så det var smøger, høj musik og fulde mennesker. Slet ikke det man har lyst til at forstyrres med, når man har små børn. Og jeg er på ingen måde “uptight”, men det var en utryg oplevelse. Det hjalp da heller ikke, at jeg efter een nat blev automatisk checked ud og jeg så skulle til at rode med at få lov til at beholde det værelse vi havde “pakket ud” i.

Ikke desto mindre endte vi med, at blive her i 3 nætter. På anden dagen er der pludselig “fire drill”, men det havde vi ingen besked fået om så der gik panik i os … Min søn blev rigtig bange. Heldigvis var vi på vej ud af døren, da alarmen gik igang men havde vi stadig været i pyjamas inde på værelset, havde det være virkelig skidt. Jeg nævnte det for manageren, som bare trak på skuldrene. Og for at det ikke skal være helt løgn, trækkes der pludselig flere penge fra kortet end de skulle have gjort. Så ja, alt i alt – ikke et hotel jeg vil tilbage til selv selvom hotellet i sig selv var samme standard, som alle de alle steder vi har overnattet.

Kunne kigge ud på min røde bil under opholdet. Det var betryggende, for King of Prussia har noget højere kriminalitetsprocent end andre steder vi havde overnattet.


Dog skal siges, at et besøg i King of Prussia absolut kan anbefales på det stærkeste! Og jeg kommer uden tvivl, også til at tage tilbage hertil for at shoppe.

Udover, at vi gik glip af oplevelserne som Valley Forge og Plymouth Meeting o.a. som jeg gerne ville have oplevet, så er King of Prussia Mall det største indkøbscenter på østkysten. Det er helt fantastisk! Ajmenaltså! Over 450 butikker .. og så meget plads at jeg farede vildt. Ja. Mens jeg gik forvirret rundt, spurgte min 4-årige mig: “Mommy, hvad er det nu du også hedder?” .. Jeg forstod ikke umiddelbart hans spørgsmål. “Nå ja, tour guide. Du sagde tour guides aldrig farer vild?”. Og jeg grinede og grinede over drengens ærlighed og observans.

En lokal business mand så sit snit til at tjene på pandemien og åbnede en butik kun med masker. Her kunne man sågar designe sin egen maske.


Jeg havde selvfølgelig ikke råd til at shoppe igennem, som jeg gerne ville men jeg fik handlet noget børnetøj ind som jeg fik på tilbud. Og når nu det hele var sådan lidt sort i sort mht lejligheden og jeg egentlig bare forsøgte at få tiden til at gå, så var King of Prussia altså ikke det værste sted at gå rundt.

Om aftenen, begyndte det at regne og min søn var ivrig efter at komme ud. Han havde ikke oplevet regn i …. næsten et år.

Søde lille dreng i hans sandaler og begejstret over at se regn for første gang i meget lang tid.

Igen til aftensmad blev det en bestilling fra Grubhub og så TV og lege med legetøj spredt ud over hele gulvet. Som nævnt tidligere, blev vi blot på hotelværelset d. 12 oktober og afventede, håbende på bekræftelse på om vi kunne flytte ind i vores lejlighed i NY d. 15 oktober. – Det skete ikke.


  • Du må gerne give en kop kaffe, skulle du have lyst. $5 eller mere, og pengene går ikke kun til kaffe men til at holde hovedet over vande særlig i denne svære pandemi tid: www.buymeacoffee.com/danishtourguide
  • *Vores daglige oplevelser er baseret på, at jeg ikke ønskede at køre mere end 4-5 timer per dag, og ikke ville ankomme til vores hotel for sent (jeg kan ikke li’ at køre i mørke). Turen var spontan, og jeg tog udgangspunkt i rådgivning fra Henrik Lange og hans e-guides.
  • Få besked næste gang jeg udgiver et indlæg ved at tilmelde dig her: https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=IheartNy