Mahwah, NJ til Elmhurst, NY

53 miles / 85 kilometer fra New Jersey til New York

Dag 25 – 20 oktober 2020 – Rejsen fra Las Vegas til New York

Vågnede op i Mahwah med en god følelse af, at det nok var idag jeg kunne få lov til at overtage min lejlighed. Ejendomsmægleren havde fortalt, at jeg var blevet godkendt til lejemålet og at han havde betalt $500 for at sikre sig lejligheden ikke gik til en anden. Nu manglede vi bare, at jeg skulle skrive lejekontrakten under og aftalen var, at ejendomsmægleren i samarbejde med sin bank ville få dækket tabet af de 3x husleje som jeg jo i første omgang havde betalt ham. Derfor var det også meningen at min ejendomsmægler skulle overføre alle penge til den nye ejendomsmægler, der stod for denne nye lejlighed.

Jeg fik besked på at være ved Contact Realty kl 16 for at skrive under, så inden vi kørte ind tog vi nogle timer i det fantastiske shoppingcenter Westfield Garden State Plaza. Tag dertil! Det er godt. Her fik jeg mulighed for at købe nogle ting fra danske Tiger butikken, inden de officielt lukkede døren til alle deres butikker i USA.

Westfield Garden State Plaza er bare alletiders

At køre ind til New York City var følelsesmæssigt meget stort for mig. Selvom der stadig var en snert af uvished i kroppen, så var vi så tæt på. At køre over George Washington Bridge, ind i Harlem, og ned af østsiden af Manhattan til Queens var stort. Jeg var taknemmelig men også godt “brugt”.

Jeg skrev lejekontrakten under, og det var så surrealistisk. Denne nye ejendomsmægler, havde kontor et sted hvor jeg har været hundredvis af gange. Jeg parkerede der, hvor jeg plejede at handle ind. Desværre havde min “gamle” ejendomsmægler ikke fået betalt dem indskuddet endnu og derfor kunne jeg ikke få udleveret nøgler.

Stadig med en lidt dårlig følelse i kroppen over, at min ejendomsmægler ikke havde fået overført pengene som lovet (han gav gode forklaringer på hvorfor, og forsikrede mig om at de ville være der næste morgen), bookede jeg den hidtil dyreste overnatning på hele turen. Jeg brugte dog points, men stadigvæk. Et lufthavnshotel ved LaGuardia. Det var småt, men udsigten over flyene der lettede var spændende for min søn.

Hampton Inn – Pris: 28750 points – 02-40 Ditmars Blvd East Elmhurst, NY 11369

Jeg bestilte noget Chinese Food … for bedre kunne det ikke blive og så gik vi i seng tidligt. For i morgen kl 10 ville mine flyttemænd komme, så jeg skulle simpelthen have den nøgle inden.