Willow Grove, PA til Mahwah, NJ

113 miles / 181 km fra Pennsylvania til New Jersey

Dag 24 – 19 oktober 2020. Rejsen fra Las Vegas til New York

De sidste par dage, havde min ejendomsmægler i frygt for at komme i klemme med loven – han var godt klar over, at jeg så mig nødsaget til at melde situationen til politiet – arbejdet hurtigt for at sikre mig en ny lejlighed. Jeg havde accepteret en, der lå 5 minutter væk fra den lejlighed jeg skulle været flyttet ind i. Jeg havde kun set den på en annonce, og håbede på det bedste. Ejendomsmægleren arbejdede nu med en anden ejendomsmægler for at få mig godkendt. Det tegnede sig godt. Han var i konstant kontakt med mig, og jeg tænkte det var på tide at køre lidt tættere på New York. Jeg fandt en billig overnatning (brugte points) i Mahway i New Jersey og kørte nu officielt ind i “karantæneland”. Interessant nok, spurgte hotellet ikke til vores færden, og vi blev ikke bedt om at levere vores health form, som NJ/NY staterne ellers krævede.

Køreturen til Mahwah var dejlig. Vi kørte ikke ad motorvejen, men mere af små veje. Jeg fornemmede landskabet, de små byer, de historiske, og gamle bygninger. Og så ramte jeg en Bambi! 🙁 Den kom hoppende, og heldigvis kørte jeg ikke så hurtigt at jeg ikke kunne nå at bremse hårdt op. Jeg mærkede at dådyret blev ramt, men heldigvis hoppede den videre bagefter, ind i skoven.

På hotellet i Mahwah bestilte jeg noget indisk mad, som jeg husker var rigtig lækkert!

Og så tikkede der en sms ind fra mine flyttemænd omkring kl 20, at mine ting ville blive leveret næste morgen kl 11!! Jeg panikkede! For det første havde de slet ikke fortalt mig, at de havde kørt fra Vegas, hvilket var noget jeg havde fået loving på. MEN, det vigtigste var at de kontraktmæssigt skal give 24 timers besked – og det havde de ikke gjort. Jeg kunne derfor bruge det “mod dem”, og nægte leveringen uden at skulle betale ekstra. Men sagen var dog, at hvis ikke jeg havde nøgler til en lejlighed senest d. 21 oktober kl 10 – ja, så ville jeg stå med et flyttelæs der kom til at koste mig $150 i timen.

Nåede jeg det?

Intet billede af hotellet, men et Hampton Inn – Brugte 17.750 Hilton honors points – 290 Route 17 Corporate Dr. Mahwah, NJ 07430