Jeg skal købe digitalkamera – hjælp ønskes.

Mit kære olympus FE-100 digitalkamera blev ødelagt, da jeg hjemvendte fra New York sidste år. Heldigvis fik jeg dækket størstedelen fra min rejseforsikring men brugte aldrig pengene til at købe et nyt.

Jeg har kunne bruge min mobiltelefon men nu hvor turen igen går til New York vil jeg gerne købe et godt kamera.

Jeg vil ikke af med mange penge. Jeg har ikke store krav blot at det er kompakt, har minimum 6 megapixel og at det kan optage video med lyd. Desuden skal det være i stand til at tage xD picture-card da jeg har 2 i forvejen.

Jeg har kigget lidt rundt på nettet og er kommet frem til to muligheder:

Olympus FE-230

og

Fujifilm FinePix A800

Prismæssigt ligger fujifilm lidt lavere men hvad er bedst? Som sagt kræver jeg ikke det vildt store – men vil gerne købe et kamera der kan leve op til den standard jeg tidligere havde med mit olympus.

Er der nogen der har et godt råd? Hvilket mærke skal jeg vælge? Er der andre mærker/modeller der kan anbefales der ligger i det prisleje (8-1100 kr)

Smid lige en kommentar hvis du kan hjælpe! På forhånd tak! 🙂