I nearly got married!

… men saa ikke helt alligevel. Men jeg var saa heldig at blive inviteret til bryllup i bedste Mr. Big og Carrie stil – Paa City Hall!

Et dansk par jeg havde moedt i flyet, havde valgt at blive gift herover. Jeg synes det er den mest fantastiske ide overhovedet!

De havde behov for et vidne, saa en anden dansk pige og jeg troppede selvfoelgelig op. Jeg ville ikke gaa glip af det for noget som helst!

Bruden var saa koen! Og brudgommen med. Selvom jeg ikke kender dem, som saadan, saa var det et meget roerende oejeblik! Og med oejeblik, saa mener jeg det bogstaveligt. The Clerk som viede dem, rodede rundt i deres navne og tiltalte bruden for brudgommen. Og omvendt. Men det var soedt! Og var overstaaet paa nul komma fem.

Bagefter inviterede de os ud paa frokost, kaffe og kage. Vi vandt et hyggeligt lille sted et sted paa Chambers St. En god blanding mellem en diner, og aegte amerikansk landsbyhandel.

Tirsdag, tog jeg en tur til Grand Central og videre op paa observationsdaekket paa Rochefellar. WOW!!! Kostede godt nok 18 dollar, hvilket jeg synes er lidt pebret. Meen det var en klar solrig dag, saa man kunne se langt. Og fik taget gode billeder!

Jeg var forresten ogsaa i bio soendag og se PineApple Express. Kan klart anbefales til jer danskere, naar den kommer til DK. Jeg tror jeg vil se den igen. Den er lidt voldelig til sidst, men ikke paa en saadan uhyggelig maade.

Idag tager jeg en tur til Pier17, et udemaerket center med udsigt til Brooklyn. I morgen skal jeg saa gaa hele vejen over Brooklyn Bridge og lidt rundt derovre, sammen med den anden dansker, der var med til vielsen i City Hall.

Jeg er saa glad for at vaere herover! Flytter herover goer jeg…

Men ikke uden dig! 

One comment

  1. Godt at læse, at andre også nyder USA så meget som jeg gør.

    Jeg har selv fanget forskellige nygifte på billeder i New York (dog aldrig været til et bryllup derover).

    Jeg sidder i Denver lige nu og er lige straks færdig med dette års Roadtrip.
    Jeg synes også godt om New York (har været det 3 gange), men jeg har nu rundet 22 stater på min færden herover, så målet er at føje nogle flere til den liste de næste par år, så New York må undvære mig nogle år endnu.

Comments are closed.