I’m coming home.

I couldn’t sleep last night. It’s always been difficult for me to finish my things on time, whenever I was moving. Usually it would turn out with last minute panic attacks. For whatever reason, most likely the fact that I know I’m making the absolut right decision, well, I managed to get ready on time!

It was a surreal feeling closing the door and dropping my key in the mailbox. This is going to be the end of not only my Copenhagen chapter but most likely also my life in Denmark.
My good friend, Charlotte picked me up and helped with my luggage to the airport. She’s an amazing girl and I can’t wait to show her hospitality in my new apartment.
But for now…
I’m coming home! @ gate B7, CPH airport.

Moving from Denmark

One comment

  1. Hej Maria,

    Håber du er kommet godt til NY! Syntes det er rigtig sjovt at følge med i din blog, da jeg også selv er i NY for at læse på NYU over sommeren. Er ret imponeret over dit mod/vilje til at flytte til NY! Jeg elsker også NY og rejser herover hver chance jeg får, men syntes det er ret skræmmende at være her alene og skulle klare sig selv! Man værdsætter ligesom DK på en anden måde nu og bliver så glad hver gang man hører dansk på gaden!

    Held og lykke med dine eventyrer herovre!

    Hilsen Anne

Comments are closed.